Tyck till!

Här kan du lämna dina synpunkter på Lokus.se
Vi läser allt som skrivs. Tack för att du bidrar!

(Obs! Gäller det support så finner ni kontaktinformation under kundservice)

Skicka
Lämna förslag
Gå tillbaka till startsidanGå till hemsidan för Hallandsposten
DINA ANNONSER

Bokmärkta annonser

ÖVRIGT
Visa tipsruta

Önskas hyra: Hoppfullt par söker långsiktigt boende

12 Feb 21:16

Bostadstyp:

 Hyresrätt

Månadskostnad:

 13.000 kr

Antal rum:

 3

Yta:

 80m2

Län:

 Halland

Kommun:

 Halmstad

Område:

 Halmstad
Hej!

Mitt namn är Josefine Heilig och bor i Halmstad med min sambo. Vi har sedan över ett år tillbaka letat efter ett större boende. Vi är ett skötsamt par som söker att stadga oss och skaffa familj inom kort. Tyvärr hindrar vårt nuvarande boende detta. Därför vänder vi oss nu till blocket och hoppas på att hitta ett långsiktigt boende, gärna i en större luftig trea med balkong eller uteplats.
Jag är 31 år gammal, och jobbar som frisör på en väletablerad salong mitt i stan, Hår&Sånt. Mitt jobb är min hobby, vilket innebär att jag spenderar mycket tid där. Efter jobbtid är jag gärna på gymmet eller umgås hemma med min sambo och katt. Kort sagt är jag en väldigt lugn tjej som lämnat partylivet bakom mig och längtar efter stadga mig med familj nu när jag och sambo är inne på vårt tredje år tillsammans.

Min sambo heter Tareq Serraino och är snart 27 år gammal. Han har jobbat många år i servicebranschen i butiker som JC och Jysk. Men bestämde sig senare för att skola om sig till plattsättare och jobbar numera för byggföretaget BAB. Även han har ett stort intresse för gym och fotboll, och anses av många vara en lugn och stabil kille.

Vi är ett skötsamt par med väldigt bra ekonomi (inga bet anmärkningar). Jag skulle våga påstå att vi är bra och lättsamma grannar och är väldigt flexibla med det mesta. Vi är rökfria men dock ej husdjursfria. Vi är stolta ägare till Halmstads finaste fluffigaste katt, Keeta. En ragdoll som gärna rör sig så lite som möjligt. Dvs, vår katt har aldrig eller skulle aldrig innebära några problem för en lägenhet. Hon är extremt rumsren, lugn, lat och väldigt bortskämd. :)

Vi söker som sagt en större 3:a. Minst 80kvm. Hyran är mindre viktig, så länge känslan och läget är rätt.
Vi hoppas ni ser oss rätta hyresgäster för er.

Önskar ni mer info eller referenser från tidigare hyresvärdar eller arbetsgivare, så tveka inte att kontakta oss.
Mvh
Josefine Heilig & Tareq Serraino
Annonsör:  Josefine Heilig

073-5054191

Maila annonsören


Intresserad av annonsen?

För annonsörer